skip to Main Content

Kjempedyktig og konkret

Etter å ha opplevd lite framgang over tid med styrketrening, hatt enkelte uforståelige plager og kjent på at teknikken i baseløftene kunne vært bedre, tok jeg kontakt med Kjetil for å få hjelp.

Kjetil stilte raskt en diagnose med tydelige tilbakemeldinger, hvor blant annet min kroppsholdning (posterior pelvic tilt) og teknikk i baseløftene fikk «gjennomgå». En del av diagnosen var at flere sentrale muskler som f.eks. Quadratus Lumborum (sidemusklene nederst i korsryggen) var svake og inaktive.

Ja, det var litt ubehagelig og bli avkledd etter mange år med styrketrening, men du verden så lærerikt. Kjetil har et skarpt øye for hva som er riktige bevegelser, og særdeles flink til å finne de egentlige årsakene til feilene du gjør eller plagene du sliter med. Han har også en veldig helhetlig tilnærming i arbeidet sitt i motsetning til en del andre som tilbyr treningstjenester.

I en treningsverden full av overfladiske, usanne og skadefremmende «cues», står Kjetil fram som en unik ledestjerne og ser sammenhenger få er oppmerksomme på. Er du villig til å lære av han, venter en mer effektiv treningshverdag med riktig teknikk og vesentlig mindre tid på skadeforebyggende «tull» før og etter trening. Med Kjetils gode innspill har jeg lagt grunnlaget for å trene videre med ny giv uten skader.

Kjetil er utrolig kunnskapsrik og samtidig løsningsorientert med f.eks. konkrete øvelser for å etablere nye og bedre vaner. Han er dessuten hyggelig, tålmodig, pedagogisk og gir alt for deg som kunde.

Jeg gir Kjetil mine beste anbefalinger, og er overbevist om at nybegynnere, erfarne treningsentusiaster og andre seriøse utøvere har masse å lære av han.