skip to Main Content

Mitt navn er Robert Bici og er 28 år gammel. Har drevet mange år med forskjellig kampsport. Tidlig i 2007 begynte å skje noe med kroppen min, korsrygg og ryggsmerter som forandret gradvis mye av livet mitt til noe negativt! Har oppsøkt mange forskjellige fastleger, men de mente at så lenge ikke finner noe på blodprøver ingen grunn til bekymring. Fastleger var dyktig til å skrive ut forskjellige smertestillende medikamenter da de var 100% at jeg har kun muskelbetennelse, men utrolig dårlig til å faktisk stole og høre på pasienten, i min oppfatning. Jeg var derimot ikke så dyktig til ta møkka smertestillende medikamenter slik de anbefalte fordi jeg visste at det er ikke det jeg har behov for.

August.14 fikk påvist prolaps etter så mye mas på fastlegen. Da jeg trodde endelig det ble kjent hva som faktisk plaget meg siden 2007, hadde håpet at nå vil de behandle meg! Dessverre det ble bare verre fordi ingen fastlege eller spesialister som kunne fortelle nøyaktig hva som plaget meg tross alt at det ble påvist prolaps, de begynte å fortelle meg at jeg har ‘sammensattlidelse’ noe jeg visste er rent tull og tøys! Ble fortalt at jeg må bare begynne å lære å leve med smertene da det ikke finnes noe konkret behandling mot prolaps, “slik det finnes mot kreft”. Fikk beskjed at jeg må eventuelt ta operasjon, men jeg nektet for å gjennomgå operasjon uansett tilstand.

Tross at fastleger og spesialister på sykehusene var så flinke til å få meg tro at operasjon må eneste til. Jeg mistet aldri akkurat håpet at det FINNES andre måter å bli helt frisk. Kjetil Larsen er en tidligere kollega fra sikkerhetsyrket og han bekreftet det jeg valgte å håpe på at FAKTISK det finnes måter å bli helt frisk og at JEG skal bli frisk. Kjetil lever opp til alle forvetninger og har gitt meg allerede den gode følelsen av livsgleden tilbake kun etter 4 timer! Han fant ut at bekkenet mitt var i feil stilling og hjalp meg med å rette opp i dette med holdning og spesiell trening. Anbefaler Kjetil Larsen til ALLE på det sterkeste. TUSEN TAKK!