skip to Main Content

Smerte i skulder og rygg

Jeg hadde over en lengre periode slitt med en vond skulder og rygg. Jeg hadde fra før av vært hos både fysioterapeut og kiropraktor uten noe forbedring. Jeg hadde i grunn gitt opp en smertefri hverdag. Det var igjennom sterke anbefalinger av en bekjent, samt gode tilbakemeldinger på nett jeg bestemte meg før å prøve en time hos Kjetil.

Han fant raskt ut hva som var problemområdene med både skulder og rygg. Det ble også avklart at rehab-øvelser som jeg har gjort tidligere har blitt utført feil hele tiden. Dette har ikke blitt korrigert av noen tidligere behandlere.

Med hovedfokus på kroppsholdning og en rekke hjemmeøvelser ble både rygg og skulder raskt forbedret. Alle øvelsene man blir gitt er en mening. Han forklarer dem nøye, og han korrigerer deg til man får riktig utførelse.

Kjetil fikk meg til å forstå kroppen og ulike muskler på en helt annen måte enn tidligere. Han har veldig stor kompetanse på faget, og han er genuint interessert til å hjelpe deg til en smertefri og skadefri hverdag. Jeg kan anbefale Kjetil på sterkeste.