skip to Main Content

Det virket ikke som om noen tok skaden min på alvor

Etter å ha gått til samtlige leger og behandlere i over ett år med smerter i korsryggen ble det ingen forbedring og det virket ikke som om noen tok skaden min på alvor. Jeg fikk den samme beskjeden hver gang, ta smertestillende, strekke og tøye muskler, og gå en tur i skogen.

Heldigvis ble jeg anbefalt trening og rehab av en bekjent på treningsstudio. Kjetil identifiserte med en gang at jeg stod i posterior tilt og hadde generelt «dårlig» holdning. Kjetil startet umiddelbart med testing av muskler og korrigering, her ble det avduket en rekke svake og inaktive muskler som bidro til mine smerter. Kjetil var også den første som hadde fortalt meg at å tøye svake muskler, gjør ting bare verre. Iløpet av timen hvor Kjetil aktiverte samtlige muskler hadde jeg allerede blitt bedre i ryggen. Jeg fikk med meg hjemmelekser med øvelser og trening, som har hjulpet meg i å bli skadefri.

Kjetil Larsen sitter med ekstremt mye kompetanse og jeg kunne ikke har vært mer fornøyd med behandlingen. Kjetil er genuint interessert i å hjelpe deg og det merkes når man er på behandling. Han ser på kroppen som en helhet og ikke kun på problemområdet, jeg vil absolutt anbefale Trening og Rehab på det sterkeste.