skip to Main Content

Fant grunnen til kne- og lårsmertene mine kjempefort

Jeg har hatt en stor interesse for styrketrening i flere år men hver gang jeg begynte så kom plagene. Etter 2-3 måneder fikk jeg knesmerter som varte i flere uker og jeg endte opp med å miste motivasjonen og lysten til å trene. Jeg sleit med dette i nesten fem år…

Jeg brukte ganske mye tid på å google mulige årsaker og det var da jeg fant Kjetil på et forum for halvannet år siden. Etter å ha lest artiklene og innleggene hans skjønte jeg ganske fort at jeg fant noe unikt! Jeg hadde ingen tvil om at han kommer til å kunne å hjelpe meg men det ble bare et kort besøk den gangen.

I fjor høst brakk jeg ankelen og ble operert. Med en gang jeg lærte meg å gå uten krykker så begynte jeg med styrketrening på nytt. Selvfølgelig kom knesmertene tilbake etter hvert og denne gangen i hamstringen også – i tillegg til alvorlige ankelsmerter og fleksibilitetsrestriksjoner jeg hadde pga. bruddet. Denne gangen visste jeg at jeg er rett og slett nødt til å få hjelp av Kjetil for styrketrening ble til et must ettersom beinmusklene ble katabole og jo mere jeg trente jo lettere det var å holde ankelsmertene under kontroll.

Vi satt i gang i april. Han fant grunnen til kne- og lårsmertene mine kjempefort (jeg hadde nerveklem i psoas som strålte i korsryggen/hofta, i lysken og nedover lårene), korrigerte kroppsholdning- og bevegelsesmønstret mitt (jeg hadde posterior bekkentilt før) og fant i tillegg flere problemer som ga meg mildere symptomer i skulderen (nervesmerter). Jeg fikk i tillegg masse hjelp med treningsplanen og baseøvelser som knebøy og markløft for jeg turte ikke å begynne med de alene ettersom jeg var så svak og ustabil i ankelen.

Vi jobbet veldig mye med ankelen også – til slutt hadde jeg mange øvelser jeg måtte gjøre hver dag. Hard work always pays off – resultatene kom fort og for første gang i livet mitt slippet jeg å gi opp treningen!

Jeg synes at det var både hyggelig og gøy å samarbeide med Kjetil og han gjorde en fantastisk jobb. Han er tålmodig og motiverende, en unik behandler og en kjempeflink rehab trener som tør å skille seg ut av flokken. Jeg lærte så veldig mye av han – til og med å kjenne forskjellen mellom nerve- og leddsmerter! Etter å ha lest artiklene hans om kroppsholdning, hoftebøyere, lumbar plexus compression syndrome og TOS så ble det kjempelett å fange opp tankegangen hans og jobbe med plagene mine.

Nå har det gått et halvt år siden vi begynte med rehab og kroppen blir bare bedre og bedre. Jeg storkoser meg hver gang jeg trener takket være deg Kjetil! Jeg er storfornøyd – men ikke overrasket. Du leverte maksimalt. Anbefales på det varmeste!