skip to Main Content

Min fastlege ble så imponert over min raske rehabilitering at han skulle anbefale Trening og rehab til andre pasienter

Kjetil og Trening og rehab ble jeg først nysgjerrig på via de meget informative og detaljerte artiklene han skrev. Jeg så at hans syn og tilnærming til kroppen var annerledes enn jeg tidligere har opplevd fra andre behandlere. Jeg kom til han først og fremst fordi jeg var sykmeldt pga. en nakkeskade etter en påkjørsel , og jeg hadde forsøkt div. behandlinger uten og bli noe bedre. Jeg gikk på sterke smertestillende og så ingen forbedringer. Da jeg fortalte om mitt besøk til min fastlege var han meget skeptisk til dette, og anbefalte meg annen behandling.

Kjetil var meget grundig og fant flere ting vi måtte jobbe med (hjemmeøvelser), samt at han fikk sett på gamle skader/vondter som jeg tidligere har prøvd det som er av behandlere over mange år uten at det har gitt meg noen forbedring.

Jeg gjorde mine hjemmelekser, og i starten var alt vondt, men Kjetil ba meg fortsette da det etter noen uker ville bli mindre vondt. Kjetil hadde selvsagt rett, og etter bare noen uker ble smertene reduserte og treningen gjorde at jeg kort tid etter kunne slutte med de sterke smertestillende, og gradvis komme meg tilbake i jobb. Når det gjelder de gamle skadene/vondtene er disse helt borte/redusert til et minimum, og kroppen har ikke føltes så bra på kanskje 15 år.

Jeg har nå vært tilbake i 100% jobb i et halvt år, og dette er jeg helt sikker på at ikke hadde vært tilfelle hvis jeg ikke hadde tatt kontakt med Trening og rehab.

Kjetil er i tillegg veldig imøtekommende og grundig, og forklarer alltid hvorfor han gjør det han gjør. Han er opptatt av å komme til bunns i hva årsaken er til problemene, og ikke bare behandle symptomene som er min erfaring med andre behandlere/leger. Hvis man lurer på noe eller trenger et råd, er han meget imøtekommende, og noe jeg setter veldig pris på.

Jeg har og familemedlem og venner som har vært hos Kjetil, og de er like tilfreds som jeg er.

Avslutningsvis kan jeg fortelle at min fastlege ble så imponert over min raske rehabilitering at han skulle anbefale Trening og rehab til andre pasienter.