skip to Main Content

Jeg var sikker på at det var for sent å gjøre noe av det jeg slet med til det bedre

Du ser hele personen, jeg hadde aldri trodd at dette skulle hjelpe min elendige kropp, jeg var sikker på at det var for sent å gjøre noe av det jeg slet med til det bedre. Jeg har vært en av mange som har prøvd det meste og brukt vanvittig med tid og penger, men det hele ente med skuffelser.

Men du Kjetil så og forklarte i detaljer og fikk meg til å forstå at rett trening/opptrening, rett KROPPSHOLDNING, hvor viktig det er for å slippe feilbelastninger og unødvendige smerter. Øvelsene som du viste meg for hver gang jeg var hos deg er kjempe viktig og har gjort mirakler, det har nesten vært slik at dette er for godt til å være sant, men det er sant. Jeg har ikke vært sjøsyk, slik jeg pleide å bli, i fjor så var jeg på fjellet og plukket bær i ca 6 timer og hadde kjempe hodepine etterpå og som varte i flere dager etterpå, jeg tok  Paracet, men det funket ikke i det hele tatt. Jeg var på akkurat samme tur i år og kjente absolutt i ingen hodepine etter turen, er det mulig??.., ja det er det.

Holdingen min har blitt mye bedre, knærne mine har blitt mye bedre, litt igjen på venstre kne, men det er peanøtter i forhold til det det var. Jeg vil anbefale Kjetil på det sterkeste, han er dyktig, ser hele deg, han er ærlig og direkte og sier det han mener på en fin og forståelig måte.