skip to Main Content

Enorm kompetanse og et genuint ønske om å hjelpe

Etter å ha slitt med smerter i korsryggen i et snaut år fikk jeg tips fra en lagkamerat om å teste ut Kjetil Larsen. Jeg hadde da vært hos en rekke kiropraktorer, og i tillegg prøvd ut landslagsleger og fysioterapeuter som visstnok skulle være de beste i landet. Ingen hadde klart å gjøre spesielt mye med problemet jeg opplevde, MR-bildene viste ingenting, og jeg opplevde at jeg ikke ble tatt helt på alvor av mine behandlere. Likevel slet jeg med store smerter, som både hindret meg i å drive med fotball (ettersom jeg drev med fotballsatsing var dette spesielt problematisk) og som generelt gjorde hverdagen min verre.

Da jeg kom til Kjetil Larsen ble det umiddelbart konstatert at dårlig holdning (posterior tilt i bekkenet) mest sannsynlig var årsaken til problemet. Holdningsproblemer var noe jeg hadde mistenkt en god stund, men Kjetil var den første som faktisk tok tak i problemet. Aktuelle muskler som kunne ha en sammenheng med problemet ble testet, og jeg ble raskt satt på et rehabiliteringsprogram som skulle styrke svake muskler og bedre holdningen min. Det tok ikke mange ukene før jeg så resultater, og etter å ha slitt med problemet i nærmere ett år uten noen som helst forbedring, var dette ganske oppsiktsvekkende.

Jeg opplevde Kjetil som en behandler som satt på en enorm kompetanse. Han brukte unike metoder for å kartlegge og fikse problemområdene. Dette viste seg å være ekstremt effektivt, og det var metoder og et syn på denne typen skader/problemer jeg ikke hadde sett før. I tillegg opplevde jeg ham som en veldig engasjert behandler, med et genuint ønske om å hjelpe. I dag spiller jeg fotball uten smerter, og er generelt veldig mye mindre plaget av ryggsmerter. I tillegg har hans kompetanse om menneskekroppen gitt meg et bedre grunnlag for at jeg selv kan unngå skader i framtiden. Hjelpen Kjetil Larsen ga meg har vært en enorm hjelp, og jeg er evig takknemlig. Av disse grunner vil jeg på det varmeste anbefale Kjetil Larsen videre.