skip to Main Content

Hatt mye problemer med rygg og hofte

Jeg hatt mye problemer med rygg og hofte. Kjetil identifiserte raskt at min bekkenstilling var «posterior tilt». Kjetil har veldig mye kunnskap om funksjon av musklene og bruker det til å identifisere hvilke som bør styrkes og hvilke som bør tøyes. Jeg fikk gode øvelser som gjorde at jeg over tid klarte å bli vant til en mer optimal bekkenstilling. Dette har ført til at jeg kan trene mer, uten smerter.

Kjetil er flink til å se kroppen som en helhet, denne tilnærmingen har ført til at han også har hjulpet meg med å bli kvitt smerter i kjeven. Og ikke minst plager med sure oppstøt som jeg hadde i forbindelse med spiserørsbrokk hvor enkel trening/strekking av diafragma løste problemet.

Kjetil er genuint opptatt av å hjelpe og jeg anbefaler han på det sterkeste.

Kjetil Larsen is a Corrective exercise specialist and is the owner of Training & rehabilitation. He specializes in the treatment of chronic pain and has developed several distinctive protocols both with regards to diagnosis and conservative rehabilitation of difficult conditions. Kjetil has also published several peer-reviewed studies on musculoskeletal and neurological topics. Full biography