skip to Main Content

Nå kan jeg trene tyngre og bedre, og det lover bra for VM i Kettlebell Sport 2017

Kjetil har gjort en fantastisk jobb med å identifisere årsaker til smerter jeg har hatt over lengre tid i hofte, hamstring og kne. Han oppdaget allerede på første time flere ting som hverken fysioterapeut eller naprapat har funnet frem til. Andre problemer tok litt lengre tid å finne helt ut av, men jeg følte meg trygg på at Kjetil ville komme til bunns i det.

Jeg har fått mye hjemmelekser og det har krevd at jeg har vært nødt til å sette av tid til å gjøre øvelser hver dag, så det har ikke vært en «quick fix» – men det har virkelig fungert!

Som konkurranseutøver på høyt nivå kreves det at kroppen fungerer så godt som mulig, og jeg vil fortsette å gå til Kjetil iblant for å forebygge mot nye skader.
Uten hans hjelp og veiledning hadde jeg ikke hatt den gode fremgangen jeg har nå. Nå kan jeg trene tyngre og bedre, og det lover bra for VM i Kettlebell Sport 2017.

Kjetil Larsen is a Corrective exercise specialist and is the owner of Training & rehabilitation. He specializes in the treatment of chronic pain and has developed several distinctive protocols both with regards to diagnosis and conservative rehabilitation of difficult conditions. Kjetil has also published several peer-reviewed studies on musculoskeletal and neurological topics. Full biography