skip to Main Content

Endelig skadefri

I starten av november 2016 fikk jeg store smerter nederst i ryggen, jeg fortsatte å trene med vond rygg. Jeg spilte fotball hver dag og smertene ga seg ikke. Men i stedet ble de så store at jeg ikke kunne trene. Jeg var hos flere fysioterapeuter, men ingenting fungerte, jeg ble bare anbefalt å ta det helt med ro. Men når jeg kom til Kjetil fant han raskt en løsning. Han korrigerte holdning i bekkenet og utførte testing av muskler og korrigering. Gjennom endret holdning og hjemmelekser med øvelser ble ryggen raskt bedre. Vond rygg hindret meg å spille fotball i 4 uker, men etter at jeg var hos Kjetil tok det bare 2 uker før jeg var tilbake for fullt.

Jeg har også vært plaget med en del belastningsskader grunnet mye trening. Jeg har hatt gjennomgående plager som stive legger, vond lyske, og smerter under føttene. Hos andre fysioterapeuter har jeg fått beskjed om at jeg må hvile, og de har ikke behandlet selve årsaken til skaden. Mens når jeg dro til Kjetil fant han årsaken til skaden/smerten. Kjetil har hjulpet meg til å bli skadefri sånn at jeg kan spille fotball for fullt.

I tillegg har Kjetil hjulpet meg med teknikk og utføring av styrkeløft. Før jeg kom til Kjetil gjorde jeg ikke styrkeløft fordi jeg fikk smerter nederst i ryggen. Jeg fikk veiledning av fysiske trenere og PT, men fikk fortsatt vond rygg. Kjetils veiledning var på et helt annet nivå og han har lært meg riktig utførelse slik at jeg selv kjenner når, og at jeg løfter riktig.