skip to Main Content

Ny hverdag etter 3 prolapser!

Etter 8 år med ryggplager og 3 prolapser var det Kjetil som ble redningen for min rygg til tross for uttallige besøk hos lege, kiropraktor, fysioterapeut og naprapat!
Jeg kom i kontakt med han via fitnessbloggen, og bestemte meg for å ta turen til Oslo for å oppsøke denne mannen for hjelp.

Han såg umiddelbart problemene mine, og ga meg løsningen på de.
Videre har vi hatt samarbeid via epost, meldinger og skype der jeg har fått god oppfølging med tanke på holdning og teknikktrening.
Jeg sender lett 10 videoer fra hver treningsøkt, og Kjetil analyserer alle og gir feedback, helt fantastisk!
Ikke bare det, men han svarer gjærne på om vennene mine løfter riktig om jeg sender en ekstra video!

Vi har også tatt for oss noen milde skuldersmerter jeg har hatt og blitt kvitt de på rekordtid, samtidig som teknikken i benkpress i tillegg til knebøy og markløft har blitt spot-on! Trener allerede smertefritt, og er oppe på 100kg i knebøy og 130kg (ca50kg under normaltrening i begge øvelser) i markløft bare TRE UKER etter prolaps, dette hadde nok ikke gått uten hjelp av Kjetil.

Jobben min i kontrollrom gjør at jeg blir sittende 12 timer for dag, 14 dager i strekk. I desse jobbperiodene har jeg alltid vært plaget med smerter i ryggen. Jeg trodde dette var noe jeg måtte leve med på grunn av prolapsene, at kroppen min krevde mosjon for å være smertefri, men nå har jeg nettop fullført en offshoretur i kontrollrommet og har ikke hatt antydning til smerter hverken iløpet av 12 timer i stolen eller når jeg våkner.
Rett og slett en ny hverdag! 🙂