skip to Main Content

Kunnskapsrik!

Jeg fikk 2 prolapser i korsryggen på trening for et par år tilbake, og har siden da jevnlig besøkt fysioterapeut og kiropraktor. Ingen av disse kunne sette fingeren hvorfor jeg fikk prolapsene, og holdt ting mer «i sjakk» enn å faktisk få det helt bra. Jeg fikk også beskjed om at jeg måtte gå VELDIG forsiktig frem i knebøy, og spesielt markløft. Kiropraktoren fortalte meg at jeg mest sannsynlig ikke kom til å løfte mer enn 100kg igjen i markløft, da dette utsetter korsryggen for mye (tidligere trente jeg på 150kg+)
Jeg oppsøkte også en personlig trener for å sjekke om knebøy og markløft-teknikken min var såpass bra at jeg kunne trene skadefritt, noe denne PT’en bekreftet.

Da jeg kom til Kjetil var tonen helt annerledes, og jeg opplevde et kunnskapsnivå som tidligere fagpersoner jeg hadde oppsøkt ikke kan måle seg med.

Det tok han 1 minutt å se den mest sannsynlige grunnen til hvorfor prolapsene hadde kommet (posterior pelvic tilt), og jeg fikk klare instrukser på hvordan jeg skulle rette det opp. Etter 3-4 timer hos Kjetil dro jeg 150kg i markløft fra boks, noe jeg ikke hadde gjort siden tiden før prolapsene.

Han er også ekstremt dyktig på å finne årsaken til forskjellige smerter, og ikke minst gi instrukser på hvordan man skal fikse det. Kjetil har også hjulpet meg med både et vondt kne og en vond skulder.

Jeg kan nå dra på trening uten å være redd for å få nye skader, så lenge jeg er fokusert og følger rådene jeg har fått av Kjetil. Og om man er usikker, studerer han gjerne en film av løftene du gjør på trening, og gir gode tilbakemeldinger.

Anbefales på det sterkeste!