facebook_pixel
Skriv eller les en omtale

Kjære kunde, tusen takk for at du legger igjen din omtale!

Navn

Epost

Yrke eller stilling (valgfritt)

Ditt bilde (valgfritt)

Omtalens tittel

Omtale

Les omtaler

Endelig skadefri

I starten av november 2016 fikk jeg store smerter nederst i ryggen, jeg fortsatte å trene med vond rygg. Jeg spilte fotball hver dag og smertene ga seg ikke. Men i stedet ble de så store at jeg ikke kunne trene. Jeg var hos flere fysioterapeuter, men ingenting fungerte, jeg ble bare anbefalt å ta det helt med ro. Men når jeg kom til Kjetil fant han raskt en løsning. Han korrigerte holdning i bekkenet og utførte testing av muskler og korrigering. Gjennom endret holdning og hjemmelekser med øvelser ble ryggen raskt bedre. Vond rygg hindret meg å spille fotball i 4 uker, men etter at jeg var hos Kjetil tok det bare 2 uker før jeg var tilbake for fullt.

Jeg har også vært plaget med en del belastningsskader grunnet mye trening. Jeg har hatt gjennomgående plager som stive legger, vond lyske, og smerter under føttene. Hos andre fysioterapeuter har jeg fått beskjed om at jeg må hvile, og de har ikke behandlet selve årsaken til skaden. Mens når jeg dro til Kjetil fant han årsaken til skaden/smerten. Kjetil har hjulpet meg til å bli skadefri sånn at jeg kan spille fotball for fullt.

I tillegg har Kjetil hjulpet meg med teknikk og utføring av styrkeløft. Før jeg kom til Kjetil gjorde jeg ikke styrkeløft fordi jeg fikk smerter nederst i ryggen. Jeg fikk veiledning av fysiske trenere og PT, men fikk fortsatt vond rygg. Kjetils veiledning var på et helt annet nivå og han har lært meg riktig utførelse slik at jeg selv kjenner når, og at jeg løfter riktig.

Endelig noe som fungerer!

Etter å ha født to barn og ikke kommet igang med trening, har jeg gradvis fått rygg- og nakke problemer som jeg ikke klarte å trene meg ut av på egen hånd. Har oppsøkt flere ulike behandlere, men det har gitt kortvarig hjelp. Da jeg tilfeldigvis kom over Trening og Rehab, har jeg endelig funnet noe som fungerer! Kjetil er behagelig å jobbe med, en flink motivator, har mye kunnskaper og er god i bruken av den metoden han utøver for å hjelpe kroppen til å fungere slik den skal. Kan anbefale ham på det varmeste!

Kan endelig trene intensivt uten smerter

I fjor våres fikk jeg en skade bak kneet som rett og slett gjorde meg nesten invalid i flere måneder! Jeg kontaktet Kjetil – litt som et skudd i mørke. Og han tok tak i det. Det viste seg å  være en meget seig skade i en muskel jeg ikke ante jeg hadde en gang! Popliteus muskulen bak kneet er liten – men som jeg hadde funnet ut – helt avgjørende viktig! Og min popliteus hadde fått seg en skikkelig trøkk! Behandlingen til Kjetil var direkte og fokusert – og det gjorde utrolig vondt til tider! Men som noen sier – no pain, no gain! Underveis var det andre deler av kroppen som så streiket. Det nye viste seg å være smerter i skuldre/armer (begge sider). Denne gangen ble diagnosen Thoracic Outlet syndrome (TOS). Det var utrolig kjipt… jeg er vant til å trene jevnt og forholdsvis hyppig. Og nå var jeg redusert til nærmest null aktivitet! Men Kjetil tok tak i TOS også… Og han har faktisk klart å rette opp begge skadene! Nå kjenner jeg endelig at jeg atter en gang kan trene til jeg er gjennomsvett. Og jeg kan gjøre all aktivitet uten smerter… Tusen takk til Kjetil!!! hilsen Svein Olsen

Hatt mye problemer med rygg og hofte

Jeg hatt mye problemer med rygg og hofte. Kjetil identifiserte raskt at min bekkenstilling var «posterior tilt». Kjetil har veldig mye kunnskap om funksjon av musklene og bruker det til å identifisere hvilke som bør styrkes og hvilke som bør tøyes. Jeg fikk gode øvelser som gjorde at jeg over tid klarte å bli vant til en mer optimal bekkenstilling. Dette har ført til at jeg kan trene mer, uten smerter.

Kjetil er flink til å se kroppen som en helhet, denne tilnærmingen har ført til at han også har hjulpet meg med å bli kvitt smerter i kjeven. Og ikke minst plager med sure oppstøt som jeg hadde i forbindelse med spiserørsbrokk hvor enkel trening/strekking av diafragma løste problemet.

Kjetil er genuint opptatt av å hjelpe og jeg anbefaler han på det sterkeste.

Har slitt med smerter i rygg, nakke og kjeve i lang tid

Jeg har slitt med smerter i rygg, nakke og kjeve i lang tid og vært innom mange ulike behandlere opp gjennom årene, alt fra kiropraktor og fysioterapeut til massør og akupunktur. Ingenting har hjulpet og ingen har kunnet gi meg gode svar på mine smerter. Det var før jeg kom til Trening og Rehab og Kjetil Larsen. Hans metode var helt ny for meg og for første gang møtte jeg en behandler som så på kroppen i sin helhet og ikke kun de aktuelle problemområdene. Dette har ingen andre behandlere jeg har vært hos gjort. På denne måten har jeg fått hjelp til å finne den egentlig årsaken til smertene mine og fått riktige øvelser for å bli kvitt dem. Jeg kan anbefale Trening og Rehab på det sterkeste.

Har slitt med korsryggsmerter i over 10 år

Jeg har slitt med korsryggsmerter i over 10 år. Gjennom en bekjent ble jeg anbefalt Kjetil Larsen i Trening og Rehab. Kjetil identifiserte ved første møte, et holdningsproblem blant annet i bekken og startet umiddelbart testing av muskler og korrigering. Gjennom hans veiledning, hjemmelekser med øvelser og riktig trening, tok det bare noen måneder før jeg kjente en stor forbedring. Kjetil tester muskler og avdekker svakheter som igjen hjalp meg til å bli smertefri. Hans kunnskap til musklatur og kroppen generelt – kombinert med treningskompetanse, ga meg en smertefri rygg. Ettersom han har stor kunnskap om anatomi, har han en tendens til å bruke fremmedord for å forklare problemer – så ikke vær redd for å spørre hva han mener! Jeg kan anbefale han på det sterkeste for de som ønsker en smertefri hverdag + bedre treningsteknikker!

Fikk kjapt svar av Kjetil hvor han satte seg inn i problemstillingen

Jeg skrev på treningsforum om en plage jeg hadde i skulderen.
Fikk kjapt svar av Kjetil hvor han satte seg inn i problemstillingen min og anbefalte meg øvelser som gikk spesifikt på musklene i skuldrene som viste seg å være problemet.
Jeg merket raskt at dette var det som skulle til for at skuldrene mine skulle bli gode igjen, og har ingen plager med de nå.

Kjempedyktig og konkret

Etter å ha opplevd lite framgang over tid med styrketrening, hatt enkelte uforståelige plager og kjent på at teknikken i baseløftene kunne vært bedre, tok jeg kontakt med Kjetil for å få hjelp.

Kjetil stilte raskt en diagnose med tydelige tilbakemeldinger, hvor blant annet min kroppsholdning (posterior pelvic tilt) og teknikk i baseløftene fikk «gjennomgå». En del av diagnosen var at flere sentrale muskler som f.eks. Quadratus Lumborum (sidemusklene nederst i korsryggen) var svake og inaktive.

Ja, det var litt ubehagelig og bli avkledd etter mange år med styrketrening, men du verden så lærerikt. Kjetil har et skarpt øye for hva som er riktige bevegelser, og særdeles flink til å finne de egentlige årsakene til feilene du gjør eller plagene du sliter med. Han har også en veldig helhetlig tilnærming i arbeidet sitt i motsetning til en del andre som tilbyr treningstjenester.

I en treningsverden full av overfladiske, usanne og skadefremmende «cues», står Kjetil fram som en unik ledestjerne og ser sammenhenger få er oppmerksomme på. Er du villig til å lære av han, venter en mer effektiv treningshverdag med riktig teknikk og vesentlig mindre tid på skadeforebyggende «tull» før og etter trening. Med Kjetils gode innspill har jeg lagt grunnlaget for å trene videre med ny giv uten skader.

Kjetil er utrolig kunnskapsrik og samtidig løsningsorientert med f.eks. konkrete øvelser for å etablere nye og bedre vaner. Han er dessuten hyggelig, tålmodig, pedagogisk og gir alt for deg som kunde.

Jeg gir Kjetil mine beste anbefalinger, og er overbevist om at nybegynnere, erfarne treningsentusiaster og andre seriøse utøvere har masse å lære av han.

Fra kroniske korsryggsmerter til skadefri trening

I forbindelse med smell nummer 3 i korsryggen som førte til uker uten trening bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres. Jeg har aldri tidligere fått noe pirk på teknikken min i hverken markløft eller knebøy, men faktisk skryt for at det ser bra ut og at jeg har «rett rygg». Jeg la ut en video på nett og spurte om  tips. Jeg ble imponert av Kjetils beskrivelse av det han (på det tidspunktet som senere ble bekreftet) mistenkte var problemet mitt og bestemte meg for å kontakte han for mer oppfølging.

Det første han kommenterte da han så meg var at jeg har et fremrotert bekken som konstant sliter på korsryggen min. Som følge av at jeg har gått, stått og løpt slik i åresvis hadde jeg svake hoftebøyere, dårlig aktivering av setemuskler (både under trening og i hverdagen) og nesten fraværende muskulatur i korsryggen. Når dette området er under konstant gnag var det ingen overraskelse at tunge løft kan føre til en drastisk forverring av situasjonen. Jeg husker også at han spurte meg om jeg var mye stiv om morgenen og etter trening. Det stemte på en prikk, men jeg har hele tiden avfeid det med at jeg «begynner å bli gammel» (nærmer meg 30) og at det derfor var normalt.

Vi begynte med øvelser for å styrke de «glemte» musklene og å få inn ordentlig teknikk i baseløftene. Det tok ikke mange behandlinger før smertene jeg tidligere kjente daglig begynte å forsvinne. Kjetil lærte meg «å gå igjen» og var streng på at alle løft jeg gjorde i rekonvalesensperioden måtte utføres korrekt (uten noe krumming i bekken/rygg) uansett om det var en blyant eller en bruskasse som skulle løftes.

Kjetil så begrensningene i bevegelsen min så i starten begynte vi med knebøy til litt over pararell og mark fra kasser da full ROM bare ville gitt meg plager. Etter noen måneder kunne jeg bøye til pararell og ta markløft fra gulvet uten smerter og stivhet etter trening. Og dette på tyngre vekter enn jeg brukte de gangene det har gått skeis tidligere. Jeg har for øvrig satt ny personlig rekord i både bøy, mark og benk etter at jeg begynte å gå til Kjetil. Veldig fornøyd med det!

Ikke bare har jeg fått uovertruffen hjelp med problemet som var årsaken til at jeg begynte hos han. Han har også hjulpet meg med drøssevis av andre mindre plager. Kjetil har en så god forståelse av menneskekroppen og hvordan alt henger sammen så litt etter litt har jeg spurt Kjetil om alle slags plager jeg kan komme på og han har alltid en løsning.

Jeg har lenge hatt litt smerter i en skulder ved både benk, overhead press og dips. Ved innlæring av bedre teknikk og bedre kontroll på skulderbladene har jeg ikke kjent antydning til dette siden.  Jeg har også slitt med strekker i hamstringene når jeg spiller fotball. Igjen har jeg skyldt på alder og overbelastning, men Kjetil avdekket at hamstringene arbeidet for andre muskler i låret og var i tillegg svake (noe jeg aldri ville tenkt meg da lårene mine er ganske kraftige). Dette er oppskriften på hva Kjetil kaller «Dårlig butikk!». Smerter i underarm ved pressøvelser? Kjetil trykker litt og avdekker en svakhet som må trenes opp så blir det borte. Vondt i nakken? Kjetil finner en overarbeidet muskler og foreslår en løsning på hvordan denne kan få roet seg ned. Jeg kunne fortsatt å ramse opp til det kjedsommelige.

Tusen takk for all hjelp, Kjetil. Jeg anbefaler deg på det varmeste videre.

Holdningsendring og coaching

Etter en lang sommerferie med mye reising og stillesitting, begynte ryggen å gi beskjed om at det var nok. Jeg trodde først at dette var grunnet mindre trening enn vanlig, og et noe suboptimalt treningsopplegg på farten. I og med at trening, nærmere bestemt styrkeløft, er så viktig for meg, tok jeg umiddelbart kontakt med Kjetil da jeg kom hjem. Jeg ville jo tross alt få rask avklaring og evt. behandling.

Jeg hadde knapt kommet inn døren før Kjetil så at jeg hadde et problem med holdningen, for rett rygg og rette knær. I tillegg til dette «hang» høyre skulder noe. Tro meg, dette er ikke noe man selv tenker over, før et trent øye påpeker ting som bør endres. Det er bare noen små grep, men de gir STORE utslag.

Som en konsekvens av min holdning, fant han ut at ql’ene (quadratus lumborum aka stabiliseringsmusklene langs ryggvirvelen) og ryggstrekkerne IKKE var særlig aktive. Dette forklarte hvorfor jeg var sterk i isolerte øvelser, men ikke i f.eks. bøy og mark hvor de og hoften deltar i utførelsen. Vi brukte mye tid på opptrening, og nå er ql’ene med og mange rekorder skal slåes dette året! TAKK Kjetil!

Utover dette har vi jobbet med skuldrene mine, de har vært «tight», men er nå mye bedre. Merker dette spesielt i benken, samt i bøy hvor armene kunne oppleves som nummen.

Kjetil er også en dyktig trener, som har hjulpet meg med teknikken min i hovedøvelsene mine: benk, bøy og mark.

Ok, nå gjenstår det bare for deg å bestille en time, så ser du hva jeg mener. Lykke til med treningen!

Kunnskapsrik!

Jeg fikk 2 prolapser i korsryggen på trening for et par år tilbake, og har siden da jevnlig besøkt fysioterapeut og kiropraktor. Ingen av disse kunne sette fingeren hvorfor jeg fikk prolapsene, og holdt ting mer «i sjakk» enn å faktisk få det helt bra. Jeg fikk også beskjed om at jeg måtte gå VELDIG forsiktig frem i knebøy, og spesielt markløft. Kiropraktoren fortalte meg at jeg mest sannsynlig ikke kom til å løfte mer enn 100kg igjen i markløft, da dette utsetter korsryggen for mye (tidligere trente jeg på 150kg+)
Jeg oppsøkte også en personlig trener for å sjekke om knebøy og markløft-teknikken min var såpass bra at jeg kunne trene skadefritt, noe denne PT’en bekreftet.

Da jeg kom til Kjetil var tonen helt annerledes, og jeg opplevde et kunnskapsnivå som tidligere fagpersoner jeg hadde oppsøkt ikke kan måle seg med.

Det tok han 1 minutt å se den mest sannsynlige grunnen til hvorfor prolapsene hadde kommet (posterior pelvic tilt), og jeg fikk klare instrukser på hvordan jeg skulle rette det opp. Etter 3-4 timer hos Kjetil dro jeg 150kg i markløft fra boks, noe jeg ikke hadde gjort siden tiden før prolapsene.

Han er også ekstremt dyktig på å finne årsaken til forskjellige smerter, og ikke minst gi instrukser på hvordan man skal fikse det. Kjetil har også hjulpet meg med både et vondt kne og en vond skulder.

Jeg kan nå dra på trening uten å være redd for å få nye skader, så lenge jeg er fokusert og følger rådene jeg har fått av Kjetil. Og om man er usikker, studerer han gjerne en film av løftene du gjør på trening, og gir gode tilbakemeldinger.

Anbefales på det sterkeste!

Ny hverdag etter 3 prolapser!

Etter 8 år med ryggplager og 3 prolapser var det Kjetil som ble redningen for min rygg til tross for uttallige besøk hos lege, kiropraktor, fysioterapeut og naprapat!
Jeg kom i kontakt med han via fitnessbloggen, og bestemte meg for å ta turen til Oslo for å oppsøke denne mannen for hjelp.

Han såg umiddelbart problemene mine, og ga meg løsningen på de.
Videre har vi hatt samarbeid via epost, meldinger og skype der jeg har fått god oppfølging med tanke på holdning og teknikktrening.
Jeg sender lett 10 videoer fra hver treningsøkt, og Kjetil analyserer alle og gir feedback, helt fantastisk!
Ikke bare det, men han svarer gjærne på om vennene mine løfter riktig om jeg sender en ekstra video!

Vi har også tatt for oss noen milde skuldersmerter jeg har hatt og blitt kvitt de på rekordtid, samtidig som teknikken i benkpress i tillegg til knebøy og markløft har blitt spot-on! Trener allerede smertefritt, og er oppe på 100kg i knebøy og 130kg (ca50kg under normaltrening i begge øvelser) i markløft bare TRE UKER etter prolaps, dette hadde nok ikke gått uten hjelp av Kjetil.

Jobben min i kontrollrom gjør at jeg blir sittende 12 timer for dag, 14 dager i strekk. I desse jobbperiodene har jeg alltid vært plaget med smerter i ryggen. Jeg trodde dette var noe jeg måtte leve med på grunn av prolapsene, at kroppen min krevde mosjon for å være smertefri, men nå har jeg nettop fullført en offshoretur i kontrollrommet og har ikke hatt antydning til smerter hverken iløpet av 12 timer i stolen eller når jeg våkner.
Rett og slett en ny hverdag! 🙂

Veldig fornøyd!

Har i flere år gått til diverse behandlere som har behandlet skadesymptomene mine. Bestilte to prøvetimer for prisen av én, og hadde så bra fremgang at jeg bestilte 10 timer til. Kjetil har stålkontroll på menneskekroppen og hva som skal til for å kunne bevege seg skadefritt. Rygg og skulder har aldri vært sterkere. Har en vei igjen å gå, men er ikke bekymret for at jeg (med god oppfølging fra Kjetil) skal komme helt i mål. Har aldri før blitt tatt i mot av noen som har vist så stort engasjement for å løse mine skader og dysfunksjonelle bevegelsesmønstre. Vel anvendt investering, som kommer til å gi god avkastning om 20 år når jeg fremdeles løfter skadefritt.

Den beste treneren jeg har hatt

Jeg vil anbefale Kjetil på det sterkeste. Han har en unik kunnskap og ikke minst interesse for trening og hvordan musklene jobber sammen.

Han er ikke bare en trener som man har en time hos. Han bryr seg virkelig og følger deg opp selv utenom treninger.

Jeg kom til han med blant annet en skade i skulderen og det tok ikke lang tid før jeg var helt fin igjen, og jeg kunne benke som normalt.

Jeg hadde også problemer med at muskler som var sentrale ikke ble aktivert når jeg tok knebøy. Etter at Kjetil hjalp meg med å aktivere enkelte muskler samt å rette på teknikken min satt jeg ny PR bare uker senere. Det er verdt å merke seg at før jeg kom til han hadde jeg ikke tatt knebøy på nesten 4,5 måned.

Mitt navn er Robert Bici og er 28 år gammel. Har drevet mange år med forskjellig kampsport. Tidlig i 2007 begynte å skje noe med kroppen min, korsrygg og ryggsmerter som forandret gradvis mye av livet mitt til noe negativt! Har oppsøkt mange forskjellige fastleger, men de mente at så lenge ikke finner noe på blodprøver ingen grunn til bekymring. Fastleger var dyktig til å skrive ut forskjellige smertestillende medikamenter da de var 100% at jeg har kun muskelbetennelse, men utrolig dårlig til å faktisk stole og høre på pasienten, i min oppfatning. Jeg var derimot ikke så dyktig til ta møkka smertestillende medikamenter slik de anbefalte fordi jeg visste at det er ikke det jeg har behov for.

August.14 fikk påvist prolaps etter så mye mas på fastlegen. Da jeg trodde endelig det ble kjent hva som faktisk plaget meg siden 2007, hadde håpet at nå vil de behandle meg! Dessverre det ble bare verre fordi ingen fastlege eller spesialister som kunne fortelle nøyaktig hva som plaget meg tross alt at det ble påvist prolaps, de begynte å fortelle meg at jeg har ‘sammensattlidelse’ noe jeg visste er rent tull og tøys! Ble fortalt at jeg må bare begynne å lære å leve med smertene da det ikke finnes noe konkret behandling mot prolaps, «slik det finnes mot kreft». Fikk beskjed at jeg må eventuelt ta operasjon, men jeg nektet for å gjennomgå operasjon uansett tilstand.

Tross at fastleger og spesialister på sykehusene var så flinke til å få meg tro at operasjon må eneste til. Jeg mistet aldri akkurat håpet at det FINNES andre måter å bli helt frisk. Kjetil Larsen er en tidligere kollega fra sikkerhetsyrket og han bekreftet det jeg valgte å håpe på at FAKTISK det finnes måter å bli helt frisk og at JEG skal bli frisk. Kjetil lever opp til alle forvetninger og har gitt meg allerede den gode følelsen av livsgleden tilbake kun etter 4 timer! Han fant ut at bekkenet mitt var i feil stilling og hjalp meg med å rette opp i dette med holdning og spesiell trening. Anbefaler Kjetil Larsen til ALLE på det sterkeste. TUSEN TAKK!

Jeg prøvde denne pakken fordi jeg hadde noe skulderproblemer. Allerede etter første time så jeg store forbedringer, og fikk gode tips til øvelser for økt funksjonalitet og redusere skaderisiko.

Anbefales!

Etter mye forsking, prøving og ingen lykke, slet jeg forsatt med en stor bekkentilt i bunnen av bøy og mark samt kroniske smerter i korsryggen. Jeg fant kjetil gjennom en annen omtale og kontaktet han. Vi startet samarbeid gjennom webcoaching og etter ett par uker begynte smertene i ryggen å forsvinne. Han gjorde meg obs på holdning, og lærte meg korrekt bevegelsesmønster på en god og forståelig måte, og det tok ikke lang tid før bevegelsen i bøy ble mye bedre, og krummingen begynte å avta. Jeg er strålende fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Kjetil. Han er en fyr som sier ting akkurat som det er og er veldig direkte, samtidig som han er en utrolig hyggelig kar som virker som han bryr seg om at du virkelig skal få det til. Jeg anbefaler han glatt videre, og kommer til å samarbeide med han igjen.

I fjor høst ble jeg sykemeldt pga betennelse i høyre skulder. Kjetil hjalp meg riktig trening og øvelser som førte til at skulderen ble så godt som ny igjen. Jeg hadde også vondt i venstre hofte, etter en rideulykke for 40 år siden, Kjetil lærte meg hvordan jeg skulle gå riktig slik at hoften kunne heles, det var nesten som å lære å gå på nytt. Med kunnskap og  tålmodighet veiledet han meg, slik at jeg lærte å belaste riktig.

Fortsatt gjør jeg øvelsene som han lærte meg og jeg er smertefri.

Jeg kjenner Kjetil fra Oslo Tennis Arena trening studio, vi har avtalt at han trener meg en liten periode som personlig trener og jeg er meget fornøyd med hans arbeid og innsatsen, veldig veldig fornøyd. Jeg er tidligere nummer 1 tennis spiller fra Yugoslavia , har trent med de beste Gym trenere, erfaringen min sier er Kjetil er på samme kompetanse nivå. Jeg anbefaler ham som en trener spesielt for aktive tennis spillerne. Mvh tennistrener Harald Danielsen

Kjetil lærte meg på kort tid å forstå meningen bak øvelsene jeg gjorde. Jeg skjønte mer og mer for hver gang jeg hadde time med Kjetil, og vi hadde gode diskusjoner om hvordan vi skulle få meg sterkere og bedre enn før. Min tilnærming til trening er helt annerledes etter den kunnskapen Kjetil har gitt meg, og jeg sitter igjen med en følelse av at hver eneste time med Kjetil er verdt kronene jeg la igjen- dette er ikke noe alle kan skryte på seg, men Kjetil gir deg uten tvil valuta for pengene. Som coach er han ærlig, direkte og realistisk. Jeg har ikke hatt så jevn og god progresjon som etter jeg begynte samarbeidet med Kjetil. Jeg kommer til å bruke han i lang tid.

Kjetil er en skikkelig god trener som anbefales på det sterkeste! Han har svært mye kunnskap om trening og hvordan muskulaturen fungerer. Kjetil er opptatt av at kundene hans ser fremgang og setter seg 100% inn i å løse kundens problem av min erfaring. Jeg gikk opprinnelig til han i Juni 2014 pga. skader i armen. Hadde dårlig mobilitet og kunne ikke fortsette å trene sånn. Etter noen timer med Kjetil fant vi ut at jeg hadde en del muskeldysfunksjoner i tillegg til en altfor stramme armer. Særlig at rumpa ble ikke aktivert godt nok i visse øvelser. Kjetil satt opp et program for meg samt en del veiledningstimer med fokus på teknikk, muskelaktivering, strekkøvelser og muskelmassasje. I dag er jeg frisk i armen, har god mestringsfølelse på viktige øvelser og klarer så dyp knebøy at rumpa treffer nesten bakken. Før klarte jeg ikke å ta rumpa nedenfor knærne. Anbefaler Kjetil som personlig trener til alle som sliter med muskelaktivering, særlig folk som sitter mye på skolen eller på kontoret.

Etter å ha trent med Kjetil i fire uker, kjente jeg at korsryggsmertene som jeg har hatt i over 10 år begynte å lette. Han utførte flere analyser av teknikken min i knebøy og markløft, samt holdningskorreksjoner, og dette har ført til at mine plager endelig er blitt borte. Ryggen plaget meg tidligere både i dagliglivet og på trening.

I sommer hjalp du meg med en vond, vond skulder. Som hadde vært vond i over 30 år. Til og fra, og som umuliggjorde benk i lange og mange år. Tenk deg overraskelsen min i helga, etter å samvittighetsfullt fulgt dine råd siden i sommer – da jeg benket 70 kg, 3 x 5, og ikke kjente NOE!!! i skulderen, og våknet med litt treningsverk over KUN brystkassa. Jeg har jo kjørt mye og mange andre øvelser, men det er jo benk som er basen liksom. Jeg kommer fortsatt til å ta det rolig, og «simma långsammt» og øke varsomt og forsiktig. Er for tiden inne i en periode der jeg trener en 6 splitt en uke, og SS neste uke. Dette pga av samboeren, som jeg fikk 1 – ett år på meg, til å forandre kroppen hennes på. En utfordring :P.
Men jeg ønsker altså bare å si tusen takk. Så lite skulle det altså til. Takk!

Kjetil Larsen har hjulpet meg med høyre skulder sleit med betennelse i over et år var overalt får få hjelp ingenting hjalp. Etter ha fått noen enkle øvelser fra Kjetil jeg skulle gjøre kjente jeg forbedring i løpet av 3 ukers tid, nå 6 månender seinere kjører jeg alle øvelser vanlig uten smerte, fått opplæring i hvordan man kjører Benk, Som jeg aldri hadde sjanse kjøre før uten smerte nå kjører jeg benk uten kjenne noe form for smerte. Veldig imponert over hvor mye interesse han hadde over få skulderen min frisk!! ????