skip to Main Content
Kjetil Larsen (31), Corrective exercise specialist
TOR

Jeg har fra barndommen av vært meget interessert i hvordan, og hvorfor ting virker, spesielt med hensyn til elektromekanikk. Naturlig nok, tok utdannelsen samme retning; automatiserte anlegg. Jeg utdannet meg altså innen automatikk og jobbet med dette i flere år.

I tillegg til jobben, ble trening en stor interesse og del av livet. Men flere år med høye belastninger fører ofte til slitasje, og min kropp ble ikke unntatt normen. Til min bedrøvelse viste ikke konvensjonell behandling seg å være særlig effektiv for mine vonde skuldre, rygg eller knær – Skadene vedvarte, og ødela hele treningsrutinen. Frustrasjonen rundt dette førte til mange sene kvelder med lesing og studering. Det viste seg etterhvert at elektromekanikk og biomekanikk kanskje ikke var så forskjellig som mange ville ha det til, for de kroniske skadene viste seg å ha helt konkrete mekaniske årsaker. Med spesifikk opptrening ble smertene borte, og kom ikke tilbake.

Etter å ha hjulpet venner og familie på hobbybasis i noen år, ble det klart at dette, altså rehabilitering gjennom strukturspesifikk opptrening, var det jeg ønsket bruke både fri- og arbeidstiden på. Jeg tok da en trenerutdannelse samt flere kurs og sertifiseringer. ‘Trening og rehab’ ble dannet!

Nå, snart fire år senere, har det utviklet seg slik at jeg jobber nesten utelukkende med kroniske smerter. Det er i dette øyemed en stor glede å meddele at de aller fleste (ca. 90%) som følger opplegget, ender opp med gode, varige resultater og avklaring av minimum én problemstilling.

I desember ’17 lanserte jeg min egen kursrekke, ‘Objective Biomechanics’, og jobber nå med å lære opp både helsepersonell, massører og trenere i mine fremgangsmåter. I januar 2018 skrev jeg min første studie, og har per dags dato tre publiserte studier utgitt i en medisinsk journal. Mine egenstudier fortsetter også, spesielt innen temaer slik som fysikalsk medisin, biomekanikk, nevrologi, radiologi og forskningsmetodikk.

NB: Kjetil eier Trening og rehab, og er den eneste om publiserer og redigerer artikler på nettstedet.

Forskning

Utdanning

Klikk en av de ovenstående lenkene for å se sertifikat.

Kjetil har også treårig utdannelse innen elektromekanikk.

Kvalifikasjoner

  • Spesifikk smerte- & skaderelatert opptrening
  • Avansert holdnings- og bevegelsesanalyse
  • Diagnostisk ultralyd
  • Særpreget syn på anatomi og biomekanikk
  • Spesialist i skadefri trening
  • Intrikat undersøkelse av muskler og nerver
  • Muskelavspenningsteknikker

Firmainformasjon:
KL TRENING & REHAB KJETIL LARSEN
Organisasjonsnummer: 914 390 028
Adresse: Eikenga 4, 0579 OSLO, NORGE